Ja sam Suzana i imam 15 godina, imam brata zove se Marko koji ima 16 godina .Molim sve ljude dobre volje iz cijelog svijeta da pomognu mome bratu ....
Ima kostanu cistu u lijevom kuku tj. u zdjelici....
DIJAGNOZA:Cystis femoris partis prox. l.sin. cista koja je u kuku prouzrokovala tesku ostoporozu....
Molim svakoga da mi se javi ako je itko imao tu vrstu bolesti i da se izljecio neka mi se javi gdje i kod koga!
Moj brat je u Hrvatskoj gdje i zivimo imao je dvije operacije u Zagrebu ali bez uspjeha, pa smo jako zabrinuti za njegovu buducnost.....
samo da naglasim prvi puta kada je dobio cistu to se desilo prije otprilike 6 godina...
Nadamo se da ce se naci dobrih i humanih osoba i da ce nam poslati sve informacije ukoliko zna o toj vrsti bolesti.
Naljepsa vam hvala na razumjevanju!
Suzana,
moj sin Emir ima cistu na kuku, ustanovljena je kada je imao 5,5 godina a sad mu je 9. Nije bilo operacije, još uvijek doktor prati razvoj.
Šta je sa Markom, je li riješio probleme, je li sada sve ok.
Pozdrav,
Seka iz Sarajeva
Ništa ne brinite moj brat Marko nosio je cistu 6 godina i sama se prirodno povukla, kost je popunjena i on je u u redu!
Nista ne brinite, i vasem sinu ce isto biti dobro samo treba strpljenja...
Lijep pozdrav,
Suzana Bajić
Poštovana Suzana,
kako je Marko , je li sada ima problema sa Kukom.
Lijep pozdrav iz Sarajeva
Seka
poštovana suzana, gost i tko sve još, zabunila si se i koristila za upis suzane oba nicka
ajoj!