Od kad jesam nikad valjo nisam i umrijet cu popravit se necu ;)
Ljubav je veličanstvena katastrofa: znati da se zalijećeš u zid i svejedno ubrzavati; srljati u propast s osmjehom na usnama.
Evo mi se spremamo graditi kuću, pa smo malo gledali i parkete koji će doći jednog dana na red, i gledali smo u merkuru, medjutim svi su nekako mekani. Čini mi se da kada mi netko dođe sa štiklicama da će se vidjeti svaki korak koji se sa njima napravi. Jako mekano......... a jako mi se sviđa. Možda nije to ta kvaliteta koja se ovdje spominje....... što da radim....... najbolje je da gostima velim da ih lijepo umoljavam da se izuju......
emaana:Čini mi se da kada mi netko dođe sa štiklicama da će se vidjeti svaki korak koji se sa njima napravi. Jako mekano......... a jako mi se sviđa.
Vrlo je rašireno mišljenje da su laminati jeftiniji građevni materijal. No niko ne gleda njegovu izrazito štetnu stranu. U izradi se primjenjuju umjetne smole i hemikalije, kao i sirovine upitne za ljudsko zdravlje. Čak ni onda takav proizvod po svim mehaničkim svojstvima ne može parirati običnom drvu. Ako gledamo isplativost, brodski pod se može i do desetak puta obnavljati jednostavnim postupkom brušenja, ne mijenjajući estetski izgled. Prirodno drvo kao materijal za podove posjeduje najbolji koeficijent toplinske izolacije. To znači da njegovom upotrebom štedimo najviše energije. Kroz poseban odabir i kvalitet odabranog drva nudimo najbolje uslove zdravog stanovanja, jer se brodski pod od crnogorice pokazao kao najbolji regulator vlažnosti i temperature zraka. Drvo preuzima višak vlage, a kad je nema dovoljno ponovo je preuzima i vuče kroz suhi zrak. U hladnom dijelu godine soba ostaje ugodno topla, dok u toplom i vrućem ljetu soba postaje ugodno hladna. Dokazano je i isprobano još iz davnih vremena da brodski pod od crnog bora liječi reumatska i oboljenja na kičmi.
TEAK parketi-http://www.uredidom.com/UREDIDOMCOM/TOPTEMA/TOPTEMA0207/TOPTEMA0207Detalji/tabid/135/ItemID/145/View/Details/Default.aspx
Iskreno.....ja bi si TO stavila samo na zid ili strop!
zmijica22: Iskreno.....ja bi si TO stavila samo na zid ili strop!
bambus?? na strop? zalijepit
ma oke je,jest da usisavam stalno, ali je lijep
aljona_ivanovna: zmijica22: Iskreno.....ja bi si TO stavila samo na zid ili strop! bambus?? na strop? zalijepit ma oke je,jest da usisavam stalno, ali je lijep
Za moje potrebe je jednostavno pre-pre mekan,a i ovo drugo sto si navela......Morala bi ga skidat za godinu dana!
DAJ LJUDI KAJ BRIJETE PA TAJ BAMBUS JE TVRD KO SAM VRAG, NISAM NEKI EXPERT ALI KAD SAM
BIO U HONGKONG PRIJE PAR GODINA NA SAJMU ELEKTRONIKE, SVE ZGRADE OD 70, 80 ILI 100 KATOVA
SE RADE SA SKELE KOJA JE OD BAMBUSA, AKO TA SKELA MOŽE IZDRZATI TOLIKI TERET NA 150-250 METARA VISINE
ONDA KAK MOŽETE RECI DA JE MEKAN, TVRD JE I ELASTIČAN I NEUPIJA VLAGU JER IMA NEKA LUDA VLAKNA U SEBI.
ZATO NELUPAJTE BEZVEZE AK NEMATE POJMA NEMOJTE KOMENTIRATI, DAJ SE VIŠE UOZBILJITE.
POZDRAV SVIMA DOBRONAMJERNIMA