why?
jer one kad kazu "da" automatski nabujaju 20 kila,osisaju se i naprave mini-val.jer obavile su taj vazni zadatak-udale se.a da nije tako,bar bi mogle nac nekog drugog kad muz nadje drugu pa bi i njoj bilo lakse.
a jbga kakve će bit kad rode? manekenke? ne mogu cijeli dan biti sređene, mirišljave, našminkane.... treba brinuti o djeci, kući, mužu, ići na posao, ....
jao glupog pitanja pa normalno da ti vremenom svako dosadi. Pitaš zašto muškarcima dosade žene a kao ženama ne dosade muškarci pa isto ti je to, vremenom dosadi i ona tebi i ti njoj
tratincica205: why?
Zato što se muški za razliku od žena rađaju s jako lošim vidom koji kako tijelo stari postaje sve bolji
Ako nisi zadovoljan sobom, idi u predsoblje
tratincica205: a jbga kakve će bit kad rode? manekenke? ne mogu cijeli dan biti sređene, mirišljave, našminkane.... treba brinuti o djeci, kući, mužu, ići na posao, ....
kaj je debil?
Ekskjuzmi izgledam ja bolje od manekenki sad kad sam trudna kamoli kad rodim,naime one nemaju dovoljno kila
Nego ovaj, malo ti je glupo pitanje jel tako ?
...u braku sam,al nije nista ozbiljno...
ni ja ne razumijem te žene. bace sebe u drugi plan i onda očekuju da će nekom drugom bit u prvom planu
Ovaj, Nives je sad izdala 101 savjet kako ulovit nogometasa.
Probaj to, pa neces morat nista od navedenog.
Ali, ja se slazem s tobom. Ni jedna zena ako drzi do sebe nece imat vremena za neke gluposti tipa, teve, heklanje, kave, forum.
Mislim, sta ce zeni uopce slobodno vrijeme? Ma daj.
scorpion99: jao glupog pitanja pa normalno da ti vremenom svako dosadi. Pitaš zašto muškarcima dosade žene a kao ženama ne dosade muškarci pa isto ti je to, vremenom dosadi i ona tebi i ti njoj
ne mora biti. znam ljude koji imaju 60 godina i u braku su i jako su sretni sto imaju jedno drugo i nisu si nikada dosadni, jeste da znaju jedno drugo ali ta spoznaja da citaju partneru misli ne cini njihov brak dosadnim. ljudi neznaju ukljuciti partnera u svoje aktivnosti jer se svi drze nekih svojih strana, slobode i neznam ti ja cega.
Zato što su njihove i samim tim prestaju bit zanimljive.Brak je ubica strasti a život dosade.Pomiri se sa činjenicama i počni jesti kad si udata ako dosad nisi,u suštini brak je grobnica strasti.Žene izrađaju djecu,odgoje djecu a pod djecom računam i muža,onda im se tijelo razvali od poroda i rintanja po kući,ma dok se okreneš djeca narastu,muž ti je pojebao pola grada,a ti si stara,debela,oronula i dosadna do mila Boga-ma nema sve vas čeka sudbina iz časopisa-Tena-prava žena hahahahahahahahhaahah
Zato šta su žene po prirodi dosadna bića koja jako vole dosađivati.
silverfall: scorpion99: jao glupog pitanja pa normalno da ti vremenom svako dosadi. Pitaš zašto muškarcima dosade žene a kao ženama ne dosade muškarci pa isto ti je to, vremenom dosadi i ona tebi i ti njoj ne mora biti. znam ljude koji imaju 60 godina i u braku su i jako su sretni sto imaju jedno drugo i nisu si nikada dosadni, jeste da znaju jedno drugo ali ta spoznaja da citaju partneru misli ne cini njihov brak dosadnim. ljudi neznaju ukljuciti partnera u svoje aktivnosti jer se svi drze nekih svojih strana, slobode i neznam ti ja cega.
Smrt inače zbližava,ovaj strah od smrti eli ... život nije i ne može biti definicija pa tako ni brak niti išta vezano uz njega ...
klesk: tratincica205: why? Zato šta su žene po prirodi dosadna bića koja jako vole dosađivati.
Da ,osobno mi je najveći gušt kad mi muž kaže da sam dosadna !!!??? WTF ? Šta je tebi ?
Egypat: ni ja ne razumijem te žene. bace sebe u drugi plan i onda očekuju da će nekom drugom bit u prvom planu
Mah obične tuke