Vidin ja da vas ima pozamašan broj..pa bilo bi oke da vas stavimo na jedno mjesto
Za početak ima da stavite datume kad trebate rodit...koliko ste se udebljale ( hihihihihi),
ima da ovdi vodite dnevnik trudnoće...sve šta vas nervira,,,ljuti ....veseli...sve nam kažite ..a onda ćemo mi sve to spyzdit sa pametnim odgovorima..i vama će odma bit bolje...
Kasnije kad se dječica rode...rado ćemo vam djeliti savjete oko dojenja...
Dakle anđelin,zagonetna,iffka, ajmoooo...ako ima još koja trudnica , molim da se stavi na popis...
ps. aditu- ovo se tebe ne tiče
pričate pyzdarije
A da i mi zatrudnimo...ne bi li se bidne mogle uključiti u temu ?
Ne morate vi matorke zatrudnit...Vi nam samo dijelite savjete oko dojenja i to ;)
Borna
Evo koliko mi se čini ja se moram prva upisati jer mi je prvoj termin ove sve kaskaju za menom ,naravnoi po terminu a i po debljini
Ja sam anđa đoli i trudna sam 36 tjedan + 2 do sad sam se udebljala 19 kg i planiram još bar kilo
Termin je 23.06.2009. al čini mi se da ću ja za tjelovo ( 11.06.) ne znam zašto to mislim ali bilo bi lijepo
Trenutno me ne nervira ništa a veseli me to da je ipak iza mene osam mjeseci trudnoće i da ću prestati biti dva u jedan jako brzo,i još me najviše veseli dio di ću se s guštom rugati ovim trudnicama koje će se upisati iza mene i još ću im pametovati kako sam ja super rodila i kako se nemaju čega strašiti
Za nerviranje se javim kad budem živčana
Ljubi vas sve vaša anđelica cmmmmaak
Evo jedna prigodna za današnje trudnice
andjeo_i_vrag: Evo koliko mi se čini ja se moram prva upisati jer mi je prvoj termin ove sve kaskaju za menom ,naravnoi po terminu a i po debljini Ja sam anđa đoli i trudna sam 36 tjedan + 2 do sad sam se udebljala 19 kg i planiram još bar kilo Termin je 23.06.2009. al čini mi se da ću ja za tjelovo ( 11.06.) ne znam zašto to mislim ali bilo bi lijepo Trenutno me ne nervira ništa a veseli me to da je ipak iza mene osam mjeseci trudnoće i da ću prestati biti dva u jedan jako brzo,i još me najviše veseli dio di ću se s guštom rugati ovim trudnicama koje će se upisati iza mene i još ću im pametovati kako sam ja super rodila i kako se nemaju čega strašiti Za nerviranje se javim kad budem živčana Ljubi vas sve vaša anđelica cmmmmaak andjeo_i_vrag: Evo koliko mi se čini ja se moram prva upisati jer mi je prvoj termin ove sve kaskaju za menom ,naravnoi po terminu a i po debljini Ja sam anđa đoli i trudna sam 36 tjedan + 2 do sad sam se udebljala 19 kg i planiram još bar kilo Termin je 23.06.2009. al čini mi se da ću ja za tjelovo ( 11.06.) ne znam zašto to mislim ali bilo bi lijepo Trenutno me ne nervira ništa a veseli me to da je ipak iza mene osam mjeseci trudnoće i da ću prestati biti dva u jedan jako brzo,i još me najviše veseli dio di ću se s guštom rugati ovim trudnicama koje će se upisati iza mene i još ću im pametovati kako sam ja super rodila i kako se nemaju čega strašiti Za nerviranje se javim kad budem živčana Ljubi vas sve vaša anđelica cmmmmaak
andjeo_i_vrag: Evo koliko mi se čini ja se moram prva upisati jer mi je prvoj termin ove sve kaskaju za menom ,naravnoi po terminu a i po debljini Ja sam anđa đoli i trudna sam 36 tjedan + 2 do sad sam se udebljala 19 kg i planiram još bar kilo Termin je 23.06.2009. al čini mi se da ću ja za tjelovo ( 11.06.) ne znam zašto to mislim ali bilo bi lijepo Trenutno me ne nervira ništa a veseli me to da je ipak iza mene osam mjeseci trudnoće i da ću prestati biti dva u jedan jako brzo,i još me najviše veseli dio di ću se s guštom rugati ovim trudnicama koje će se upisati iza mene i još ću im pametovati kako sam ja super rodila i kako se nemaju čega strašiti Za nerviranje se javim kad budem živčana Ljubi vas sve vaša anđelica cmmmmaak
bravo curo...bravo...eto ja kao imam neki filing da ćeš ti 19. 6. rodit...
zašto???? zato jer se toga datuma rađaju lipa,pametna dobra,interesantna,inteligentna
djeca...
to što si se udebljala ..nie to ništa..sve će to otić...
a druga stvar ..imaš veliki minus od mene i bufija...
svaku večer smo tamo a tebe nemaaa
kliknuta: A da i mi zatrudnimo...ne bi li se bidne mogle uključiti u temu ?
ti bi moglaaaa,,,tebe to ide...
urbanstyle: bravo curo...bravo...eto ja kao imam neki filing da ćeš ti 19. 6. rodit... zašto???? zato jer se toga datuma rađaju lipa,pametna dobra,interesantna,inteligentna djeca... to što si se udebljala ..nie to ništa..sve će to otić... a druga stvar ..imaš veliki minus od mene i bufija... svaku večer smo tamo a tebe nemaaa
Ok mogla si me uopće ne citirati a ne dva puta čak
Daj nemoj mi reći da si ti na taj datum rođena ili možda neko tvoje mezimče od djece ?
Ja sam se tamo ispričala što se nisam javila odi vidit
andjeo_i_vrag: Trenutno me ne nervira ništa a veseli me to da je ipak iza mene osam mjeseci trudnoće i da ću prestati biti dva u jedan jako brzo,i još me najviše veseli dio di ću se s guštom rugati ovim trudnicama koje će se upisati iza mene i još ću im pametovati kako sam ja super rodila i kako se nemaju čega strašiti
Blago ti se, meni je tek 15. tjedan, i već mi je dosta trudnoće, ja bi da sutra rodim
Najviše me živcira to što se suzdržavam od cigareta, što se živciram oko debljanja, a opet se debljam, što ne mogu spavati po noći jer svako malo moram na wc, što ne mogu spavati jer cijeli život spavam na trbuhu, a sad su mi grudi prevelike, što nemam široke odjeće, što više ne mogu nositi štikle već kupujem udobne cipele, što mi pucaju vene, što više ne mogu piti pivo, što više ne izlazim, što imam puno za učiti i stalno mi se spava...
Veseli me hodati po kući i pjevati "Bebo, bebane, bebo, bebane!" i "Mala beba što ti treba trebaju ti pelene crvene i zelene...."
ivka_primitivka: Najviše me živcira to što se suzdržavam od cigareta, što se živciram oko debljanja, a opet se debljam, što ne mogu spavati po noći jer svako malo moram na wc, što ne mogu spavati jer cijeli život spavam na trbuhu, a sad su mi grudi prevelike, što nemam široke odjeće, što više ne mogu nositi štikle već kupujem udobne cipele, što mi pucaju vene, što više ne mogu piti pivo, što više ne izlazim, što imam puno za učiti i stalno mi se spava... Veseli me hodati po kući i pjevati "Bebo, bebane, bebo, bebane!" i "Mala beba što ti treba trebaju ti pelene crvene i zelene...."
Kako slatko hahaha sve sam to prošla lalala ,ti nosiš sina jel da ?
Zašto misliš da ne možeš piti pivo?
Ja ga u životu nisam pila al u ovoj trudnoći sam ga pila pogotovo navečer jednu do dvi čaše i svi mi kažu da ću zbog toga imati više mlijeka :D Pij draga
andjeo_i_vrag: ivka_primitivka: Najviše me živcira to što se suzdržavam od cigareta, što se živciram oko debljanja, a opet se debljam, što ne mogu spavati po noći jer svako malo moram na wc, što ne mogu spavati jer cijeli život spavam na trbuhu, a sad su mi grudi prevelike, što nemam široke odjeće, što više ne mogu nositi štikle već kupujem udobne cipele, što mi pucaju vene, što više ne mogu piti pivo, što više ne izlazim, što imam puno za učiti i stalno mi se spava... Veseli me hodati po kući i pjevati "Bebo, bebane, bebo, bebane!" i "Mala beba što ti treba trebaju ti pelene crvene i zelene...." Kako slatko hahaha sve sam to prošla lalala ,ti nosiš sina jel da ? Zašto misliš da ne možeš piti pivo? Ja ga u životu nisam pila al u ovoj trudnoći sam ga pila pogotovo navečer jednu do dvi čaše i svi mi kažu da ću zbog toga imati više mlijeka :D Pij draga
Ne znam još spol, malo je prerano!
Ma znam da nije bed popit čašu piva, nisam od onih prestrašenih trudnica, ali teško se meni zaustavit na čaši
Ja inače cijeli život pijem pivo i apsolutno ga obožavam
Živa muka mi je s pušenjem, smanjila sam na 5 cigara dnevno kad sam saznala, sve mislim prestat ću polagano, al ne ide...
Moja je trudnoća inače bila totalno neplanirana... Zvat ćemo ga Houdini
Zvat ćemo ga Houdini
Ajd bar jedna ludja od mene po pitanju imena...
Kao prvo,hvala urbana nek se netko sjetio otvorit temu nama u cast...
Da malo i ovaj forum zivne...
Jest mi druga trudnoca al opet imam bezbroj pitanja uvijek...
Ja sam Ruth the Zagonetna,nosim curu,17tjedana + 2 dana...+5kg...huh!
Termin:2.11. blago meni ako bude Skorpija...iako bih ja rekla da ce beba negdje sredinom stici...znam kad smo se najvise trudili...
Gusim se u tresnjama i jagodama...i ponekad pokulencu...
Hormone jos ne osjetim...al bit ce ih sigurno...
I da,ne pusim inace ali...svaku vecer zapalim jednu cigaretu...ta mi je navika ostala od konobarskog posla i nocnih smjena...ta me cigareta spustala s dnevnog tripa i tako je i danas...po danu nemam absolutne potrebe za njom a navece ne mogu zaspat ak je ne zapalim...osim izuzetnih situacija kad sam umorna ka pas...ali sladja mi je ta jedna izgleda od svih ostalih okorjelim pusacima...
Sad ce biti drvlje i kamenje...
Marco 08.07.2006.
Noemi 31.10.2009.
ivka_primitivka:Blago ti se, meni je tek 15. tjedan, i već mi je dosta trudnoće, ja bi da sutra rodim
yesi trudna al si isto mogla stavit kad ćeš rodit ..termin....
Z@gonetn@:I da,ne pusim inace ali...svaku vecer zapalim jednu cigaretu...
pa nie ti to u redu..ali nie ti ni za zamjerit
akoo ti paše...jell
dobro je da jedeš puno voća...