Meni osobno nisu sjebali mladost jer su mi djed i baka i stara marljivi ljudi, neopterećeni strankama i religijom (vjera im je dovoljna), što sam od njih naslijedio, tako da kada radio, putovao sam unatoč tome što Hrvatska nije u EU, no ima masu ljudi kojima su sjebali mladost, a koji, što je najtužnije, nisu čak niti svjesni koliko, tako da će buduće generacije morati to sve nadoknađivati. Sada, nažalost, ne mogu naći posao.
undead undead undead
potpisujem sve napisano
"Kaže da HDZ na više od 80 tajnih bankovnih računa u Austriji drži više od 500 milijuna dolara"!?
Kakvi su to "tajni" računi kad se za njih zna... još jedan idiot u novinarskoj profesiji... a sigurno mu je žena srpkinja
protjerana iz krajine pa automatski tom linijom mrzi sve hrvatsko
Ma ima i više ta lopovska stranka koja sistematski uništava sve od početka
devedesetih pa do sada,a nastaviće i dalje jer ZNA SE.
Usporedjivati kritiku na stranu HDZ-a sa necim nehrvatskim je bas cetnicko ponasanje.Cetnici trebaju glasati za HDZ ako zele Hrvatskoj lose.
marin-g: "Kaže da HDZ na više od 80 tajnih bankovnih računa u Austriji drži više od 500 milijuna dolara"!? Kakvi su to "tajni" računi kad se za njih zna... još jedan idiot u novinarskoj profesiji... a sigurno mu je žena srpkinja protjerana iz krajine pa automatski tom linijom mrzi sve hrvatsko
Moje srce,moje srce je veliko k'o kanta! - Milan Bandic -Hrvatski Predsjednik
eukaliptus: Ma ima i više ta lopovska stranka koja sistematski uništava sve od početka devedesetih pa do sada,a nastaviće i dalje jer ZNA SE.
SLUŠAJTE..MOŽE SE BEZ SVAĐE SVE VIDJETI...NEKA POREZNA UPRAVA ,ŠTO JOJ JE I DUŽNOST, DA PODATAK KOLIKO SU IMALI KAD SU DOŠLI NA VLAST I KOLIKO KAD SU OTIŠLI......VEOMA JEDNOSTAVNO...I U SKLADU S TIM PODUZETI MJERE....POŠTENO?
griffin77: Usporedjivati kritiku na stranu HDZ-a sa necim nehrvatskim je bas cetnicko ponasanje.Cetnici trebaju glasati za HDZ ako zele Hrvatskoj lose. marin-g: "Kaže da HDZ na više od 80 tajnih bankovnih računa u Austriji drži više od 500 milijuna dolara"!? Kakvi su to "tajni" računi kad se za njih zna... još jedan idiot u novinarskoj profesiji... a sigurno mu je žena srpkinja protjerana iz krajine pa automatski tom linijom mrzi sve hrvatsko
Pa i glasaju, a i vladaju zajedno koliko znam...
Pa je, srbi ih jebu i ne daju im da pljačkaju vlastiti narod do mile volje. Opet urota protiv Hrvatske!
vidim ja da si ti neki hdz-ovac,i da si glup ko kurac,sve što je taj čovjek napisao je istina,
upropastili su državu hdz-ovci,ubili pukaniča,hodakicu,i povezani su sa mafijom,a toga ima samo u hrvatskoj
Primjetim da ovi neki novinari (nastranu ovaj članak) ne znaju izmisliti neku normalnu cifru pa samo lagano zaokruže.
-1.5 milijardi
-100.000.000
-500.000.000
Ispadne da je ovima u HDZ-u najveća briga da cifra na tim računima bude fino zaokružena da narod lakše pamti.
"Ej Ivo imamo na tajnim računima 321.000.000, što da radimo?" "Pa sunce ti jebem zaokružuj to na 400.000.000, sramote ako novinari saznaju."
Smrt "antifašizmu" - Sloboda naroduLažeš kao "antifašist"
..... sta cekas? .... pridruzi im se!
rjeta: eukaliptus: Ma ima i više ta lopovska stranka koja sistematski uništava sve od početka devedesetih pa do sada,a nastaviće i dalje jer ZNA SE. ..... sta cekas? .... pridruzi im se!
jebem ti....i amerikanci postali četnici....malo ih je puno...
Do mene je došla ista informacija, puno prije ovog članka. Samo, radi se navodno o milijardi, na austrijskom računu. Plus svega - nota bene - gotovo da NE POSTOJI tajni račun. Čak i zemlja koja opstaje od bankarstva (Švicarska) u zadnje vrijeme ima velikih problema s "tajnošću...". Neke institucije u HR upozorene su na milu našu milijardicu - koja je vremenom isparila na račun u A.
Mislim da bi istraga o tome meni osobno bila najdraži dan u povijesti ove zemlje, nakon dana proglašenja nezavisnosti, naravno.
znači to je druga opcija za onoga tko loše govori o hdz-u, dakle ili je komunjara ili je oženio srpkinju pa mu mozak skrenula