Molim da se javi netko s tom dijagnozom ili sa nekom sličnom
dijagonozom koja spada u skupinu F 60.
ja san čuja samo za ferrari f60
(F60-F69) Poremećaji ličnosti i poremećaji ponašanja odraslih F60 Specifični poremećaji ličnosti - F60.0 Paranoidni poremećaj ličnosti - F60.1 Shizoidni poremećaji ličnosti - F60.2 Disocijalni poremećaj ličnosti - F60.3 Emocionalno nestabilna ličnost - F60.4 Histroničniporemećaj ličnosti - F60.5 Anankasticki poremećaj ličnosti - F60.6 Anksiozni (izbegavajući) poremećaj ličnosti - F60.7 Ovisna ličnost - F60.9 Poremećaj ličnosti, nespecifičan F61 Mješani i drugi poremećaji ličnosti F62 Trajna promjena ličnosti neorganskog porijekla - F62.0 Trajna promjena ličnosti nakon doživljene katastrofe - F62.1 Trajna promjena ličnosti nakon psihijatrijske bolesti - F62.8 Druge trajne promjenjene ličnosti - F62.9 Trajna promjena ličnosti, nespecifičana F63 Poremećaji navika i impulsa - F63.0 Patološko kockanje - F63.1 Piromanija - F63.2 Kleptomanija - F63.3 Trihotilomanija - F63.8 Drugi poremećaji navika i impulsa - F63.9 Poremećaj navika i impulsa, nespecifičan F64 Poremećaj spolnog identiteta - F64.0 Transseksualizam - F64.1 Transvestitizam - F64.2 Poremećaj spolnog identiteta u djetinjstvu - F64.8 Drugi poremećaji spolnog identiteta - F64.9 Poremećaj spolnog identiteta, nespecifičan F65 Poremećaji spolne sklonosti - F65.0 Fetišizam - F65.1 Fetišisticki transvestitizam - F65.2 Egzibicionizam - F65.3 Voajerizam - F65.4 Pedofilija - F65.5 Sadomazohizam - F65.6 Višestruki poremećaji spolne sklonosti - F65.8 Drugi poremećaji spolne sklonosti - Nekrofilija - F65.9 Poremećaj spolne sklonosti, nespecifičan F66 Psihološki poremećaji i poremećaji ponašanja povezani sa spolnim razvojem i orijentacijom - F66.0 Poremećaj spolnog sazrijevanja mentalnainsomn - F66.1 Egodistonička spolna orijentacija - F66.2 Poremećaj spolnog odnosa partnera - F66.8 Drugi psihoseksualni razvojni poremećaji - F66.9 Psihoseksualni razvojni poremećaj, nespecifičan F68 Drugi poremećaji ličnosti i poremećaji ponašanja odraslih - F68.0 Obrada tjelesnih simptoma zbog psihičkih razloga - F68.1 Namjerno izazivanje ili simulacija tjelesnih simptoma psihičkih nesposobnosti - F68.8 Drugi specifični poremećaji ličnosti i poremećaji ponašanja odraslih F69 Poremećaji ličnosti i poremećaji ponasšnja odrasle osobe, nespecifičani
ovdje se pati od svega pomalo i sve u jednom -neko psihic za razanj dobar -jedino
Meni je utvrđen emocionalno nestabilni jel ti imaš taj poremećaj?
Jel zna netko šta su to kognitivne sposobnosti ?
sposobnost razmišljanja i učenja
Šta je to kognitivna integracija?
Čao! meni dr opće prakse piše da sam emocionalno nestabilna ličnost . Psihijata mije dao DG: depresia F30 kod moje psihijatrice, a F30.1 na otpusnom pismu iz bolnice. Imam 37 godina i tako mi je od prvog poroda , znači 15 godina. kao da naemam zraka, trnu mi usne, nos, lice, šake, postajem hladna, a preuznojim se uz panični napad tahikardie, ne usudim se hodati po vani i tgovinam, odem, ali uvijek nosim vodu sa sobom, a i šećer, pijem normabrl 3x1 od 5mg plus 10 pp, i Rytmonorm 150 mg 3x1 protiv tahikaradie_ ubrzanog rada srca, ako se uspaničim da ne skoči ne 200 odkucaja. ovako sam normalna osoba, emocionalna. volim ljude, životinje, biljke, sunce, kišu, slušatai cvrkut ptica i sum vjetra. Želim pomoći onima kojima je loše i uspjecam, ali sebi ne mogu. ja sam Biba. javi mi se da pokušamo jedna drugoj pomoći, pozdrav!
žIVOT ME NIKADA NIJE MAZIO, A TO NI NE OČEKUJEM,,, EH.. DEPRESIA f30 I f 30.1
TRGNI SE JER, AKO SI SAM_A NEĆEŠ POMOĆI NEĆE NI DR, . NI LIJEKOVI!!!!!!!
ja od simptoma imam samo tjeskobu (ako su to simptomi)...nisam zapravo ni sigurna da li mi je donesena dobra dijagnoza. ja tablete nepijem, niti namjeravam. molim vas javite se da još malo popričamo.
a nemam ni šećer i tlak mi je normalan niti sam ikad imala problema s tim. Doktor me je bio pitao da li je bilo psihičkih bolesnika u obitelji -nije. Kako je to kod vas?
mirna21: Šta je to kognitivna integracija?
Vjerojatno se misli na organiziranost i funkcioniranje kognitivnih funkcija, dakle razmišljanja, učenja, donošenja odluka, pamćenja, itd...
Ako budete ponovno na chatu htjela bih da mi se javite...