Ovi je nevjerojatno ali izgleda da je oko 550.000 kn kazne za Dinamo ipak zadovoljilo apetite UEFE... makar klub doista nema nikakve veze sa izgredom pa je odluka totalno normalna... možda će se i "navijači" primirit u gostima...
a samo me zanima tko svake godine javlja sigurnu vijest da će dinamo letiti van iz evrope...
Šutnja je zlato...
Kakav preokret: UEFA vratila Dinamu tri boda!
sad svi navijači Dinama : moramo biti složni i pomoći klubu,a izdajice i huškače naučit pameti
cerin: a samo me zanima tko svake godine javlja sigurnu vijest da će dinamo letiti van iz evrope...
samo se vi zajebajite, ali prije ili kasnije ce van se to dogodit ako ne primirite malo te idiote koji nas sve sramote na svakom dinamovom gostovanju
E jbga, sad ću se opet morat živcirat, a baš sam se mislio odmoriti od nogometa
Vratili bodove, mojne me... koja farsa. Sad nakon onakvih suđenja i kad više praktički nemamo šanse ići dalje, vrate bodove. LoL.
Osim toga, ovo je u biti gore za Dinamo jer zbog toga što su vratili bodove, sad u periodu od naredne 3 godine, za bilo kakav incident Dinamo će biti izbačen iz Europe. Ali huliganizam treba riješiti, tako da možda je to i najbolje, ako će se stvari pokrenuti.
Teoretska šansa za prolazak skupine postoji;
Treba dobiti RSCA u gostima i Rumunje doma, a Belgijanci bi morali izgubiti od Ajaxa u gostima (što mi ipak ne zvuči baš vjerojatno). Baš me zanima kako će dinamovci odigrat.
nkdz
Sada kada su Anderlecht i Ajax 90% sigurni u prolaz, oni Dinamu vraćaju bodove.
Samo se nadam da će od sada pa na dalje navijači(od BBB do djedova i unuka) dolaziti na utakmice,a malu šačicu onih koji štete Dinamu policija sigurno legitimirati kako ne bi više sramotili ovu državu i klub za koji "navijaju".
v271: Vratili bodove, mojne me... koja farsa. Sad nakon onakvih suđenja i kad više praktički nemamo šanse ići dalje, vrate bodove. LoL. Osim toga, ovo je u biti gore za Dinamo jer zbog toga što su vratili bodove, sad u periodu od naredne 3 godine, za bilo kakav incident Dinamo će biti izbačen iz Europe. Ali huliganizam treba riješiti, tako da možda je to i najbolje, ako će se stvari pokrenuti. Teoretska šansa za prolazak skupine postoji; Group APldPts Ajax 4 8 Anderlecht 4 8 Dinamo Zagreb 4 3 Timişoara 4 2 Treba dobiti RSCA u gostima i Rumunje doma, a Belgijanci bi morali izgubiti od Ajaxa u gostima (što mi ipak ne zvuči baš vjerojatno). Baš me zanima kako će dinamovci odigrat.
Šta će Jurčić sada! Baš su ga zajebali! Fino je imao izliku, a gle sada, još postoje šanse!!!
Hajduk bi bio prvi, ali je Dinamo bio prviji!
haha...koji cirkus....
ma koji će nam kurac ionako ti bodovi...treba znat gol dat....
Bilo bi jako da se sad Dinamo zali UEFI da se ponovi utakmica sa Ajaxom, jer su oni mislili da je gotovo pa se nisu ni trudili :)
By the power of Grayskull...I HAVE THE POWER!
sat2:Šta će Jurčić sada! Baš su ga zajebali! Fino je imao izliku, a gle sada, još postoje šanse!!!
E pa sad da ga vidimo. A i kontrolirani rizik sada može obijesiti mačku o rep.
Ajde nesto lijepo ovih dana ..
Valjda će se sad uspjeti organizirat i probati proči tu skupinu , ako već nije kasno ..
Hrvatski Vitez Blago Zadro !!
Hahaha....da vratili!
Sad kad kuze da Dinamo nema sanse....ici dalje...
no prije toga su ima "s*ebali" psihu protiv Ayaxa....
Ovo je jos teza opcija....jer sad 3 godine BBB moraju biti ko "deklice " svako naredno "desavanje" navijaca.....znaci minimum 5 godina....
a sad se malo vratimo u zlatne godine :)
godina je 1951....Dinamo organizira Dinamovu sportsku lutriju...