Ovog lopova bi prvog trebalo strpati u zatvor, a ne da se stalno spreserava sa onim što je opljačkao dok su drugi ginuli.
Koji NADLJUDI
Svi smo stka za njih Kriptonce.
Kako su jučer govorili... "ja sam dobio firmu u stečaju, sad nije" i slične fraze.... nitko da bo komentirao ono.. DOBIO majku mu... Vidošević veli... "ja pitam moje kolege gdje ste vi bili 20 godina kad niste stvorili ništa" jbm tiiiiii....
NISAM PRIMIJETIO ŠTAND GDJE SU SE DIJELILE FIRME!!! MOŽDA BIH I JA BIO KAO NADAN; TKO ZNA???
Bandić je nagomilao malo veće dugove od tih jabuka i sokova!
A to što mu je AGROKOR najveći neplatiša i uz državu veliki generator nelikvidnosti, to nikomu ništa?
Zašto bi mu bilo važno tko je Predsjednik? Pa zato da on i njegov sin mogu i dalje krasti. Lopine.
Gazda Todore, nemoj da brigaš, raja će da plati
U Hrvatskoj si svatko daje toliko vaznosti, vec je zalosno i gledat i citat dnevna prepucavanja na razini jedne gostionice.
Moj Boze sacuvaj nas od tastina velike vecine u HR
Najveci mi je gust sidit i gledat more....
Ja kad dođem u Todorićev dučan,sve odmah lijepo platim.Njegov je problem što daje takvima kakav je Bandić na lijepe oči!Ali koga briga,Bandić se lijepo najeo jabuka i napio sokova tako da može redovno posjećivati svoje WC-e sa 5 zvjezdica.Koja je sve to bagra!
E moj Todotiću, zaboravi te jabuke i sokove. To će pojesti i popiti Bandićevi glasaći, pa neka oni i plate!!!
lonja155: E moj Todotiću, zaboravi te jabuke i sokove. To će pojesti i popiti Bandićevi glasaći, pa neka oni i plate!!!
Bandić sigurno neće,platit će to kao i njegova vozikanja u kampanji građani Zagreba.I nije to sve,radi se o milijardama koje će se morati riješit i koje će ostaviti ljudima na grbači.Da je meni samo mjesec,dva biti gradonačelnik!
e moj Todoriću,i moja trgovina bi cvjetala da mene država puni i potiće novcem od naših građana,dakle nemoj se zaletat u zid i hvalit se za nešto što nisi sam postigao!....Daj građanima Hrvatske veliko HVALA!
Nisi izjavio koliko poticaja dereš iz proračuna od države,a??To nema veze,ma da,šta to ima veze.
Nije valjda Bandić mislio dijeliti jabuke a da ne plati?
Smrt "antifašizmu" - Sloboda naroduLažeš kao "antifašist"