nemaš ti šta pametno reći moj hebrang zato nisi došao
Admin:Komentari članka: Iz protesta nisam došao na sučeljavanje
Znala sam da neki cirkus sprema
kaja263: Admin:Komentari članka: Iz protesta nisam došao na sučeljavanje Znala sam da neki cirkus sprema
Nije to cirkus !"
Pogledaj, gdje god se okrenem, SKOČI Vidošević !
Očito, najbogatiji, NAKUPIO se love pa može SVE potplatiti !
Do JUČER bio vjeran HDZ-u koji mu je POMOGAO da od ništice postane NETKO.
Kad se tako obogatio na dosadašnjim FUNKCIJAMA, kako li bi da postane predsjednik.
Sinoć kad bi neki od kandidata pokušao navesti temu na imovinske kartice i bogatstvo, on vješto izbjegne ...
A Josipa Jurčevića i sinoć marginalizirali.
televiziji nisu potrebni izbori (već redikuli)
ne vidim razloga što se buni
novinari niti imaju smisla za humor (sve im je ozbiljno), niti smisla za ozbiljno (sve im je šaljivo)
tko ih uzima za ozbiljno?
tête- à-tête
a steta kaj nije dosel Hebrang, nije bilo ni Miksica
SLUUŠAJ SAD!!!! Moramo zabiti gol idemo sad dečki ZA HRVATSKU, ZA AGROKOR, ZA IVANA, ZA IVANA, IDEMO ZABITI GOL!!!!!!!!!
A koliko se minuta pojavio gospodin Jurčević , pa ipak je bio prisutan, e moj Andrija ti nemožeš shvatiti da se ne nemožeš ponašati kao slon u staklarnici i nažalost te krivo savjetuju i na taj način gubiš bodove !
Mi nismo u banani - mi smo u plantaži banana !
Ne daj se Andrija tvojih je sigurnih 8% glasova.
Bio je on bio, to je čista laž, bio je u svojstvu HDZ-ovog člana punih 8 godina, iskakao je i iz paštete, Jurčević nije nit jednom bio nego svega 15 sekundi kad je objavio kandidaturu i sad u emisiji.
Pokrećem inicijativu da potpišemo peticiju HRT-u da pusti Andriju na male ekrane. Očekujem da će je svekoliko pučanstvo koje pati od konstipacije odmah potpisati. Jer kad se Andrija Hebrang pojavina malim ekranima, konstipacije nestaje bolje i efikasnije nego od Donata Mg. I zato, dajte nam Hebranga za veliko olakšanje...
opet se hebro malo duri..netko mu je oteo lizaljku....
ajde hebrang objesi se
In Gold We Trust!
Hebranže , tako se ne dobivaju izbori.
Non omne quod licet honestum est.
Hebrang ne laze, on samo govori neistinu
gora stvar od hebranga je proljev i porez