NEMOGU VJEROVATI,NEMAM RIJEČI,JA KAO BEZBOŽNIK-ATEISTA,DA OVA NAJKATOLIČKIJA ZEMLJA OVAKO NEŠTO MOŽE TOLERIRATI.STRAŠNO!
Što se čudimo? Pa takve stavri se upravo i događaju u katoličkim zemljama i sa katoličkim svečenicima (Njemačka, USA), a kao bezbožnik bi suca zbog kojeg sam ljut na novinare jer mu nisu objavili ime, nabio na kolac na trgu za primijer ostalima !!!!!
Takvu odluku mogu donijeti ljudi koji životima ljudi barataju kao sa predmetima, koji ne ulaze u bit problema, koji nemaju ni srce ni dušu, a niti razum. Suci su nam pretežno osobe koje su na vrlo čudan način došli do titule, pa eto onda je i ovo očiti primjer kako kvalitetno rade. Zato, moramo učiniti nešto po pitanju ovog djetešća. Zgrožena sam
To je, osim problema prosudbe ovog suca, i problem uštogljenog hrvatskog pravosuđa koje ne dopušta korištenje logike, nego samo slijepo slijeđenje zakona.
A to što će se sad zbog sveg ovog dignuti medijska hajka maloj na žalost ništa neće koristiti, jer je po zakonu nemoguće da se ova odluka preokrene (bar koliko ja znam, i od čega ja zazirem).
Možda da netko taticu malo... utati.
Da sam na mjestu tete koja je udomitelj, i da mi to dijete nešto znači, vjerojatno bih našao neko rješenje, pa makar bilo po zakonima ove zemlje ilegalno.
Mislim da je to dovoljan dokaz u kakvoj državi živimo i kakvo nam je sudstvo pametnom dosta.
pa da im jebem sve bogove i svece, na ovaj svijet treba bacit nuklearnu bombu!!!
Admin:Komentari članka: Djevojčicu vraćaju ocu koji ju je silovao!
.......... odvratno .........
ako su u nedoumici vjerodostojnosti djecjeg iskaza, djete mora biti plasirano.
............. ponavljam da se zgrazam nad sudskom odlukom, no Bozja ruka je spora ali dostizna .........
Vjera nema nikakve veze sa pedofilijom...Ne desava se samo u katolickim zemljama,to se desava svugdje...Ali ovo zapravo i nije tema ovog clanka...Ja sam kao i svi sokirana...Ne mogu da vjerujem da su ljudi tako bezdusni i kamenog srca,jadno dijete,prozivljava pakao i ako je vrate monstrumu....ne mogu ni zamisliti sto bi joj se sve moglo desiti...Pa jbo te,kako to da zrtve ispadnu krivici...Sok,sok,sok...
Nemam vise rijeci.
zasto me to sve ne cudi
Ajte ljepo vi objavite ime i prezime tog brižnog oca. Ima dovoljno onih koji bi taj slučaj rado riješili.
A i ime i prezime suca treba objaviti, pa on je u funkciji naroda i ne vidim razloga da narod koji ga plaća ne zna njegovo ime.
Kakvo sudstvo tekva i presuda ! A može se to i reći kakvo sudstvo takva i država !
I opet sa vraćam na jednog prijatelja koji je stvarno prolupao u ratu i rekao: "Da se bar opet zarati, uopće nećemo morat ić iz Zagreba - sve ćemo tu riješit".
Žalosno, ali čovjek je u pravu!
Metak u čelo.
sucu treba presuditi!
sramota,stoko!
Zna i dragi Bog da nema kluba do Dinama!