Trazim udzbenike za 8.r i 1.r osnovne skole.Moze razmjena ili moze prodaja.Prodajem udzbenike za 5.r i 7.r osnovne skole.Ako moze u Zagrebu i okolici ,ali nije uvjet.Udzbenici su koristeni , ali su uredni.Radne biljeznice su nove i ne koristene.
*Ako ne pise je li radna ili udzbenik.Znaci da je udzbenik.
Cijena udzbenika je 25 kn , ali mozemo se dogovoriti.
5. razred osnovne skole
Dveri rijeci 5: Nada Babic , Dinka Golem , Dunja Jelcic - PROFIL
Dveri rijeci 5; Radna biljeznica :Nada Babic, Dinka Golem , Dunja Jelcic -PROFIL
Glazbena petica:Ljiljana Scedrov i Sasa Maric -PROFIL
Way to go 2 :Visnja Anic -Skolaska knjiga
Povijesni atlas 5:Stjepan Bekavac - Alfa
Gea 1:Milan Ilic i Danijel Oresic - Skolska knjiga
Hurra! Deutsch! 5:Jadranka Salopek i Ljerka Tomljenovic-Biskupic-Skolska knjiga
Hrvatski jezik : Stjepan Tezak , Marijan Bacan , Marcela Boban , Marina Cubric , Ana Mesic , Milan Paun-Skolska knjiga
Priroda 5:Marijana Bastic i Danijela Novoselic-Alfa
Likovni Sat 5:Drazen Jerabek , Gordana Jerabek , Blanka Petrinec Fulir , Natalija Stipetic Cus -Alfa
Ja Sam Put : Krscanska Sadasnost
Gea 1 Geografski atlas :Predrag Kralj-Skolska knjiga
7. razred osnovne skole
Hrvatski jezik 7:Stjepko Tezak , Marcela Boban , Ana Mesic , Milan Paun-Skolska knjiga
Fizika 7: Tanja Djakovic , Ramiza Kurtovic , Bozena Ratkaj , Zoran Krnjaic-PROFILA
Fizika 7 Zbirka zadataka, pokusa i projekata:Ramiza Kurtovic i Bozena Ratkaj -PROFIL
Kemija 7: Draginja Mrvos-Sermek , Slavica Iljkic , Bozica Suveljak-Alfa
Matematika 1.pol.:Zvonimir Sikic , Iva Golac-Jakopovic , Milana Vukovic , Luka Krnic-Profil
Matematika 2.pol.:Zvonimir Sikic , Iva Golac-Jakopovic , Milana Vukovic , Luka Krnic-Profil
Dveri rijeci radna biljeznica :Nada Babic, Dinka Golem , Dunja Jelcic , Ivan Duric , Katica Belas , Antonija Vlasic-PROFIL
Informatika 7 s multimedijskim CD-om :Ida Srdic , Goran Kadic , Branko Hrpka-Alfa
Informatika 7;radna biljeznica:Ida Srdic , Goran Kadic , Branko Hrpka-Alfa
Tehnicka kultura 7:Branko Hrpka , Ivo Crnoja , Mateo Mijic , Fany Bilic , Ida Srdic-Alfa
Ako Vam trebaju neke od ovih knjiga molim da mi se javite na pp i posaljete svoje podatke
Pozdrav,
Ja prodajem knjige 5., 6., 7. i 8. razred. Sve knjige su omotane i izvrsno ocuvane.
8. RAZRED.
- ENGLESKI JEZIK: Project 3rd edition: Hutchinson, Edwards: Algoritam: RB - popunjeno kemijskom.- POVIJEST: Povijest 8: Koren, Najbar-Agičić,Rendulić,Agičić: Profil: RB - skroz popunjeno olovkom.- HRVATSKI JEZIK: Dveri riječi: Babić, Golem, Dunja, Đurić: Profil: RB - nesto malo popunjeno olovkom.
7. RAZRED.
- ENGLESKI JEZIK: Building Bridges: Profil: udzbenik, RB - popunjeno kemijskom.
Za sve se javite na moj e-mail: knjigice.7@gmail.com. Ne javljajte se radi jedne knjige. Ne saljem postom vec prodajem samo u podrucju ZG-a.
Lp !
6. RAZRED.
- Talijanski: Skolska knjiga, Vieni con me 3 piu; RB- Likovni: Skolska knjiga, Ucimo gledati 6; udzb, likovna biljeznica- Informatika: SysPrint, Informatika 6; udzb, RB- Tehnicki: Skolska knjiga, Cudesni svijet tehnike; ZZ- Engleski: Profil, Building Bridges; udzbenik- Hrvatski: Profil, Dveri rijeci; RB, udzb- Priroda: profil, Priroda 6; udzb- Povijest: Skolska knjiga, Tragom proslosti 6; radni listovi, udzb, ZZ, RB
5. RAZRED.
- engl: Building Bridges; Profil; Lubina, Neuhold, Pavuna, Singer; RB i udzb. - pov: 1. Povijest 5; Meridijani; Gračanin, I.M.Tomorad, M.Tomorad; RB i udzb.2. Povijesni atlas za 5. r. o.š.;ŠK; Kaniški, Križevan, Velagic - mat: Matematika 5;ŠK; Jagodic, Sarapa, Stilinovic; ZZ; Jagodic, Sarapa; udzb. - likovni: Ucimo gledati; ŠK; Huzjak, Živkovic; udzb. - informatika: Informatika 5; SysPrint; Galešev, Kralj, Kniewald, Sokol; RB i udzb. - glazb: Glazbena petica; Profil; Ščedrov, Marić; udzb. - talijanski: Vieni con me 2 piu; ŠK; Damiani Einwalter, Markovic Marinkovic, Sironic Bonefačić; RB - hrvatski: Hrvatski ja volim; Profil; Babic, Ferencic; Rihtaric; RB i udzb.