Press Cutting

Moje opcije

Ovaj post ima 7.230 odgovor(a) | 11 Sljedbenici

besposlenpop
Top 10 Contributor
Muški
Registriran(a): 04.10.2005.
Poruke : 51.150
Odgovor na Re: Press Cutting 06-05-2015 19:16
nickita:
Fifa president Sepp Blatter has resigned from his post ...
Njemu ni Kaljmeta nije do gležnjeva ...

nickita
Not Ranked
Ženski
Registriran(a): 04.01.2011.
Poruke : 3.036
Odgovor na Re: Press Cutting 06-05-2015 19:40
Je, bas je dobrano uglibio. Ali vjerujem i da se debelo 'osigurao'...

 

 

besposlenpop
Top 10 Contributor
Muški
Registriran(a): 04.10.2005.
Poruke : 51.150
Odgovor na Re: Press Cutting 06-09-2015 21:40
MEĐUGORJE - NULA BODOVA PAPA JASAN Kakvi su to vidioci koji kažu Gospa se javlja sutra u četiri popodne Kakvi su to vidioci koji nam danas kažu da će Gospa sutra u četiri sata poslijepodne poslati poruku? To nije kršćanski identitet. Zadnja riječ božja zove se Isus, i ništa nakon toga. Gospa ne šalje izaslanike', komentirao je papa Franjo božanska ukazanja na misi povodom svete Marte , prenosi La Repubblica. U zrakoplovu na povratku iz Sarajeva u Vatikan papa Franjo je podsjetio kako je o ukazanjima u Međugorju njegov prethodnik Benedik XVI utemeljio komisiju koji je odradila veliko istraživanje na temelju kojeg bi uskoro trebali donijeti odluku. Danas je otkazan i službeni susret s navodnom vidjelicom VIckom Ivanković u modenskoj nadbiskupiji. Iz nadbiskupije kažu da je susret otkazan zajedničkim dogovorom. Stav Vatikana je kako svećenici i ostali službenici crkve ne smiju službeno primati osobe čija svjedočanstva o Gospinu ukazanju nadležne crkvene vlasti nisu potvrdile piše N1. N1/Danas.hr 09.06.2015. http://danas.net.hr/svijet/papa-jasan-o-medjugorju-kakvi-su-to-vidioci-koji-kazu-gospa-se-javlja-sutra-u-16-h Papa Wasn't a Rolling Stone! Kako beše ono:

eskaped
Top 50 Contributor
Registriran(a): 06.05.2006.
Poruke : 31.340
Odgovor na Re: Press Cutting 06-10-2015 2:11


besposlenpop
Top 10 Contributor
Muški
Registriran(a): 04.10.2005.
Poruke : 51.150
Odgovor na Re: Press Cutting 06-10-2015 12:53
HVALA ONIMA KOJI NE CIJEPE DJECU SMRTNOSNA BOLEST Opet se pojavila iako su je iskorijenili prije 28 godina http://magazin.net.hr/zdravlje/prevencija/smrtnosna-bolest-opet-se-pojavila-iako-su-je-iskorijenili-prije-28-godina Jedan šestogodišnji dječak u Španjolskoj je obolio od difterije, bolesti dišnih puteva koja može biti smrtonosna, što je prvi slučaj u posljednjih 28 godina u zemlji koja je vjerovala da je iskorijenila tu bolest, piše španjolski tisak. Dječak u gradiću Olot, u sjeveroistočnoj pokrajini Kataloniji, prije dva tjedna je osjetio slabost uz povišenu temperaturu i grlobolju, a ubrzo mu je ustanovljena bakterijska bolest od koje stradavaju srce i bubrezi, posljednji put zabilježena u Španjolskoj 1987. Dijagnoza je zdravstvenu službu uhvatila nespremnu budući da u zemlji nema anti-toksina neophodnih za liječenje bolesti. Prve doze poslane su iz Rusije, gotovo jedine europske države gdje je difterija aktualna. Infekcija se prenosi dišnim kapljicama zrakom i direktnim kontaktom te u 10 do 15 posto slučajeva dovodi do smrti. Kašljanje, kihanje i dodirivanje zaraženih predmeta također šire infekciju. Liječnici u Kataloniji otkrili su simptome i kod još osmorice učenika , no brzim cijepljenjem bolest je kod njih spriječena. Oboljeli dječak, pak, nije bio cijepljen te se sada nalazi u bolnici u stabilnom, no teškom stanju budući da mu pluća, srce i bubrezi funkcioniraju zahvaljujući bolničkim aparatima, izvijestili su iz bolnice Vall d'Hebron u Barceloni gdje je šestogodišnjak zaprimljen. U posljednjih tjedan dana u toj je regiji skočio broj preventivnih cijepljenja djece i odraslih za 23 posto. Oko 3 posto djece još uvijek nije cijepljeno, procjena je ministarstva zdravstva. Ministar zdravstva Alfonso Alonso istaknuo je da je "ne cijepiti se neodgovorno ponašanje". Izbijanje bolesti pokrenulo je lavinu reakcija zagovornika preventivnog cijepljenja. "Zahvaljujući sustavnom cijepljenju oko 95 posto djece u Španjolskoj, u posljednjih 30 godina nije bilo niti jednog slučaja difterije", priopćila je Španjolska udruga za pedijatriju. Tajnik u javnoj zdravstvenoj službi pokrajine Katalonije, Antoni Mateu, rekao je kako oboljeli dječak nije bio cijepljen jer su tako htjeli njegovi roditelji. Oni, prema njegovim riječima, smatraju da su ih grupe protiv cijepljenja prevarile. "Obitelj je uništena i tvrdi da nije bila dobro informirana. Roditelji se osjećaju duboko krivima i sada im nastojimo ukloniti osjećaj krivnje", izjavio je. Naglasio je da roditeljima neće naplatiti liječnički tretman i supstancu dobivenu iz Rusije. "Ovdje su dvije žrtve – dijete i roditelji", istaknuo je. Zdravstvena služba istražuje kako se dječak zarazio no napominje da će to biti teško otkriti posebno ukoliko osoba koja mu je prenijela bakteriju nema simptome bolesti. Pod promatranjem su osobe s kojima je šestogodišnjak bio u kontaktu, a liječnici tvrde da je zaraza zaustavljena. Magazin.hr/Hina 10.06.2015.

besposlenpop
Top 10 Contributor
Muški
Registriran(a): 04.10.2005.
Poruke : 51.150
Odgovor na Re: Press Cutting 06-10-2015 16:10
Velimir Bujanec zatražio demanti članka na satiričnom portalu News Bar. Da, onom s lažnim vijestima News Bar obećao je ubuduće pisati samo istinu o Bujancu http://www.telegram.hr/politika-kriminal/velimir-bujanec-zatrazio-demanti-clanka-na-satiricnom-portalu-s-izmisljenim-vijestima/ Koliko god nevjerojatno zvučalo, televizijski voditelj Velimir Bujanec zatražio je demanti od satiričnog portala News Bar uz tvrdnje kako je cijeli članak o njemu, objavljen na portalu na kojem se objavljuju lažne vijesti – zapravo netočan. Newsbarovci su, kažu, dobili pismo Bujančeve odvjetnice Nikoline Brkić koja im se obraća u vezi članka od 22. svibnja naslovljenog “Hitna pomoć oživljavala Bujanca nakon vijesti o zapljeni kokaina vrijednog 44 milijuna eura“, za koje očito ni on ni ona nisu shvatili da je i trebao biti lažan i netočan. Demantirao rečenicu po rečenicu Netočno je da je “vijest o zapljeni tisuću sto kila najfinijeg kolumbijskog bijelog praha bila previše za srce velikog Hrvata sa slabim srcem, Velimira Bujanca’. Netočni su dalje navodi: ‘Vijest o toj rekordnoj zapljeni bila je previše za barda hrvatskog televizijskog novinarstva Velimira Bujanca koji se nasred šatora u Savskoj počeo gušiti i pao u nesvijest'”, počela je nabrajati sve netočnosti netočnog članka odvjetnica. Bujanec je demantirao i da je djelatnik Hitne pomoći koji mu je spašavao život rekao, kako piše News Bar: “Vidio sam takve stvari kod iznimno prenašmrkanih ovisnika o kokainu, ali ovo je Velimir Bujanec, Hrvat, katolik, domoljub, nema šanse da je on na tako nečemu. Očito je bilo da mu UDBA podmeće te visoke otkucaje srca”. News bar priznao mogućnost izmišljanja Na kraju pobrojanih netočnosti, naglašeno je da je tim člankom povrijeđeno “pravo osobnosti g. Bujanca na dostojanstvo, ugled i čast te osim demantija zahtijevamo i ispriku zbog niza netočnih navoda”. News Bar je objavio fotografiju tog zahtjeva za demantijem. “Satirički portal News Bar, koji objavljuje isključivo izmišljene vijesti, priznaje mogućnost da smo prilikom pisanja ovog članka objavili isključivo izmišljene tvrdnje. Zbog tog razloga smo osnovali poseban istražni odbor koji će istražiti sve okolnosti ovog slučaja. DEMANTIJ: Prethodna rečenica je također izmišljena”, kažu iz News Bara. “Poštovani gospodine Bujanec, prihvatite isprike portala News Bar, o vama ćemo ubuduće pisati samo istinu”, poručuju za kraj.

nickita
Not Ranked
Ženski
Registriran(a): 04.01.2011.
Poruke : 3.036
Odgovor na Re: Press Cutting 06-11-2015 2:48
besposlenpop:
Očito je bilo da mu UDBA podmeće te visoke otkucaje srca”.
Ma sta podmece. Sigurno mu na spavanju srce pokusava razbiti atomima.

 

 

buffy4president
Top 50 Contributor
Ženski
Registriran(a): 17.06.2004.
Poruke : 41.123
Odgovor na Re: Press Cutting 06-11-2015 10:34
Lumen :))))

What makes you divinely and utterly happy?


nickita
Not Ranked
Ženski
Registriran(a): 04.01.2011.
Poruke : 3.036
Odgovor na Re: Press Cutting 06-11-2015 17:38
Jedan se spasio od razbijanja srca UDBINIM atomima tako sto je oblozio podove i stropove aluminijskom folijom :p :D

 

 

nickita
Not Ranked
Ženski
Registriran(a): 04.01.2011.
Poruke : 3.036
Odgovor na Re: Press Cutting 06-13-2015 17:32
  Osim pismenih komentara kojima ćemo nastaviti osuđivati nacizam, fašizam i ustaštvo, a kakvih smo, u ovih nekoliko tjedana od lansiranja Telegrama, objavljivali prilično često, redakcija Telegrama o događajima na Poljudu želi ponuditi i jedan fotografski prikaz.
  Ukoliko čitatelje Telegrama zanima stav Telegrama o fašizmu, i zašto je Telegrama objavio masu članaka o antifašizmu i opasnosti koketiranja s ustaškim režimom, podsjećamo na sljedeće tekstove:
  Tvrtko Jakovina: Zašto relativiziramo pobjedu nad fašizmom
  Marin Kuzmić: Kako je Split zaboravio svoj antifašizam
  Ante Kotromanović: Domovinski rat je također antifašizam
  Igor Alborghetti: Jasenovac je mjesto za politiku, ona ga je stvorila
  A što se Poljuda tiče, Telegram objavljuje slike koje će nas podsjetiti za što se točno simbol svastike, od sinoć ponovno na europskoj sceni, koristio u Europi, odnosno, što se činilo pod simbolom svastike. Uznemirujuće su.
  Moze li itko civiliziran u 21. stoljecu koristiti simbole i ikonografiju koji su doveli do masovnog istrebljenja citave grupe naroda?

 

 

besposlenpop
Top 10 Contributor
Muški
Registriran(a): 04.10.2005.
Poruke : 51.150
Odgovor na Re: Press Cutting 06-26-2015 18:54
Finac s HIV-om na ulici tražio od potpunih stranaca da ga dotaknu. Reakcije su ga iznenadile Trenutno u u Helsinkiju traje Pride tjedan, a Janne želi educirati ljude o HIV-u http://www.telegram.hr/zivot/finac-s-hiv-om-na-ulici-trazio-od-potpunih-stranaca-da-ga-dotaknu-reakcije-su-ga-iznenadile/ Finac Janne odlučio je stati nasred centra Helsinkija s natpisom “Ja sam HIV pozitivan. Dodirnite me!”. Stao je mirno, raširio ruke, zatvorio oči i čekao ljudske dodire. Na taj je način htio vidjeti postoji li još uvijek negativna stigma po pitanju HIV-a i AIDS-a. Naime, trenutno je u tijeku Pride tjedan u Helsinkiju, a pomoću ovog videa Janne je htio osvijestiti stanovnike grada po pitanju HIV-a. Ipak, nije bio siguran što može očekivati. Prolaznici se isprva nisu usudili dodirnuti ga, no nije prošlo dugo vremena prije nego li su mu ljudi počeli prilaziti, polako dodirivati pa i grliti. Geste i zagrljaji na kraju su ga rasplakali.b Video je objavila finska televizijska kuća Yle Kioski. https://youtu.be/KBylQxZMEjE

nickita
Not Ranked
Ženski
Registriran(a): 04.01.2011.
Poruke : 3.036
Odgovor na Re: Press Cutting 06-27-2015 7:14

 

 

besposlenpop
Top 10 Contributor
Muški
Registriran(a): 04.10.2005.
Poruke : 51.150
Odgovor na Re: Press Cutting 06-27-2015 12:40
nickita:
Ne kužim kak to postižeš, al jesi razmišljala da preuzmeš Jubito?

rainluj
Not Ranked
Muški
Registriran(a): 28.01.2011.
Poruke : 1.781
Prethodna Sljedeća
Stranica 481 od 483 < Prva  ...  «   479 480 482 483   »