Prestanak pušenja i debljanje

Moje opcije

ocijenilo 0 korisnika
Ovaj post ima 16 odgovor(a) | 0 Sljedbenici

Subclavia
Top 500 Contributor
Muški
Registriran(a): 19.05.2004.
Poruke : 8.820
Odgovor na Re: Prestanak pušenja i debljanje 10-31-2004 19:47 | Zaključano
Udebljala sam se kojih dvije-tri kile, ali ne dugo nakon prestanka pušenja, kojih 6.mjeseci nakon... Evo sad nakon dvije godine i nešto sam se opet vratila na staru kilažu, ali i manje... ovisi i koliko godina imaš, ako si mlađa brže ćeš skinuti, što si starija teže skidaš kilice...

THE *** is back! For a while. Jebe mi se za vaše mišljenje, došlo mi da serem.

Zakaj mi cenzurira "d bič"? E neš matere ti - DA BIČ IZ BEK! Eto ti na, ti oposume ili slična divlja zvjerko.

-willow-
Not Ranked
Registriran(a): 05.03.2003.
Poruke : 378
Odgovor na Re: Prestanak pušenja i debljanje 11-01-2004 11:57 | Zaključano
Neam pojma dali se deblja ili ne. Ja jos nisam prestala pushiti. Ali zato namjeravam. Jedino jos ne znam kad cu poceti. Istina je da se covjek udeblja, a kako i ne bi kad nakon prestanka pushenja covjeku se sve oshmeka. Sve ima drugi ukus, bolji. Zamisljam si bas kak bi moja omiljena zoza holondeza (koju naprosto obozavam ) koja mi sada tako lijepo shmeka tek imala okus nakon prestanka trovanja sa nikotinom? Hmmmm, mljac :) Crnza Ruzo - zakaj krivis americku prehranu? Nitko tebe ne tjera da jedes nezdravo, masno, fast-food? Mozes ti samoj sebi napraviti sto god pozelis, zdravije,manje masno? :)
...ugostit cu mu sne....bolje im je kod mene...neka spavaju.....
Odgovor na Re: Prestanak pušenja i debljanje 11-02-2004 8:17 | Zaključano
Ja kad (nekad rijetko) prestanem pusiti (to ovako, na par tjedana maximum) samo sveram od frizidera do spajza. Ali toliko se nerviram da smrsam. I onda pocnem opet pusiti i vratim se na staru kilazu. Hm. Kod mene mora obratno biti. Bas sam neka nakrivo nasadjena;) (Hrana... jesi probala ujutro, sto vele "nataste" popiti zlicu jabucnog octa, domaceg, u 2 dcl vode? To je jako ucinkovito kod ciscenja organizma, od svega, masnoca pa nadalje, a prestanak pusenja ne mora biti razlog debljanju. Moja mama je do 50-te godine imala 60 kg, sad ima 70, nista vise ne jede nego inace, ali eto...i pusi i sve to, vrti se, raducka, ali opet...)
Subclavia
Top 500 Contributor
Muški
Registriran(a): 19.05.2004.
Poruke : 8.820
Odgovor na Re: Prestanak pušenja i debljanje 11-03-2004 11:53 | Zaključano
> ne primjećujem nikakvu povezanost prestanka pušenja s > debljanjem, prestala sam pušiti i smršavila 2 kile, > ništa drugo na to nije utjecalo Kako ne? Neki zamjene cigaretu sa hranom. I jako česta pojava kod prestanka pušenja.

THE *** is back! For a while. Jebe mi se za vaše mišljenje, došlo mi da serem.

Zakaj mi cenzurira "d bič"? E neš matere ti - DA BIČ IZ BEK! Eto ti na, ti oposume ili slična divlja zvjerko.

Odgovor na Re: Prestanak pušenja i debljanje 11-03-2004 14:50 | Zaključano
Je, ali se drugačije manifestira...neki mršaju, neki se debljaju... Još kad (većina) novih nepušača počne razmišjati "ajme sad sam prestala pušiti i udebljat ću se" što nema neke osnove (bar ja nisam za neku dokazanu, znanstvenu čula)... Onda bi se pušenje rabilo kao najbolja dijeta, ne...
Rankka
Not Ranked
Registriran(a): 22.09.2003.
Poruke : 154
Odgovor na Re: Prestanak pušenja i debljanje 11-03-2004 15:04 | Zaključano
[b]kad prestanem javim vam ;)[/b]
-transparentni_sismis-
Not Ranked
Registriran(a): 11.04.2003.
Poruke : 95
Odgovor na Re: Prestanak pušenja i debljanje 11-05-2004 1:22 | Zaključano
mene strah prestat bas zbog debljanja... i cinjenice da cu valjda ubit nekog ako naleti na mene zivcanu i bez cika pa pocne davit...uf. btw,ochoanna, uvijek sam bila alergichna na to smrsati i smrsaviti. jao, izbacila si me iz takta :) i need a smoke. ;)
Odgovor na Re: Prestanak pušenja i debljanje 11-06-2004 2:59 | Zaključano
> mene strah prestat bas zbog debljanja... > i cinjenice da cu valjda ubit nekog ako naleti na > mene zivcanu i bez cika pa pocne davit...uf. > > > btw,ochoanna, uvijek sam bila alergichna na to > smrsati i smrsaviti. > jao, izbacila si me iz takta :) > i need a smoke. ;) Soooory....ta-dam ta-dam...malo takta...;)
Odgovor na Re: Prestanak pušenja i debljanje 11-06-2004 3:04 | Zaključano
Transparent, ja sam počela pušiti prije...čekaj, da izračunam točno... prije 20 godina. Prva cigerata je završila cijelo kutijom i nikad nisam ispušila manje od toga izuzev kriznih stanja kad cigareta nije bilo kao ni kruha. Obožavam cigarete. To nije ni navika, ni ovisnost, nego jednostavno proces u kojem uživam. Puno pušim, no s druge strane, od 8 ujutro do 4 poslije podne zapalim možda jednu cigaretu i to dim-dva. Ne puši nitko u mom ofisu pa mi je nekako greda da ja nešto njih kao trujem iako mi je svejedno, no skontala sam da ja to mogu podnijeti, iako ih toliko volim. DOdjem doma, ručak, dijetić, zadaćice, kućne obvezice, ostatci s posla... opet po par sati ne zapalim, ne sjetim se, a ne volim da mi pored PC-ja puši pepeljera. Daklem, gdje sam ja a gdje si ti? Ja doduše kad "utvrdo" zasjednem gledati film ili piti i meziti s društvom, kutija je kapak 2 sata...
Odgovor na Re: Prestanak pušenja i debljanje 11-09-2004 14:21 | Zaključano
Onda ja imam gliste, koje imaju crve, a crvi amebe, a svi zajedno su zagrizeni cigaret-meraklije :roll
Prethodna Sljedeća
Stranica 1 od 2 2   »